Search found 9 matches

by Sourabh1986
Tue 2018-06-19 4:55
Forum: System Software
Topic: Adding an interrupt
Replies: 3
Views: 584

Re: Adding an interrupt

Thanx heaps Pasi,
Yup that solved the issue.
:D :D
by Sourabh1986
Mon 2018-06-18 0:29
Forum: System Software
Topic: Adding an interrupt
Replies: 3
Views: 584

Re: Adding an interrupt

Here's the code.
by Sourabh1986
Mon 2018-06-18 0:28
Forum: System Software
Topic: Adding an interrupt
Replies: 3
Views: 584

Adding an interrupt

Hi, I want to add a small change in the attached code but couldn't get my head around it, i want to add an interrupt so that when GPIO0_0 is pressed it will override the playing file on GPIO0_1. I will really appreciate any feedback or suggestion as this is only part we have to resolve before going ...
by Sourabh1986
Mon 2018-06-18 0:11
Forum: VSIDE
Topic: Keep getting C:\Program Files\VSIDE\bin\make.exe: *** [Emulation-Debug\playwavorogg.o] Error -1073741819
Replies: 8
Views: 1380

Re: Keep getting C:\Program Files\VSIDE\bin\make.exe: *** [Emulation-Debug\playwavorogg.o] Error -1073741819

Hi,
Got it there was a small syntax error in the playwavorogg.c code, line 31.
It is working now.

Thank you
by Sourabh1986
Tue 2018-06-12 0:33
Forum: VSIDE
Topic: Keep getting C:\Program Files\VSIDE\bin\make.exe: *** [Emulation-Debug\playwavorogg.o] Error -1073741819
Replies: 8
Views: 1380

Re: Keep getting C:\Program Files\VSIDE\bin\make.exe: *** [Emulation-Debug\playwavorogg.o] Error -1073741819

Hi,
Thank you for the reply,
Now it is working with code i downloaded from your website but error keep popping up for the other solution, i have attached the same.
Can you please take a look and see what is the problem?

Regards
Sourabh Bansal
by Sourabh1986
Fri 2018-06-08 1:38
Forum: VSIDE
Topic: Keep getting C:\Program Files\VSIDE\bin\make.exe: *** [Emulation-Debug\playwavorogg.o] Error -1073741819
Replies: 8
Views: 1380

Re: Keep getting C:\Program Files\VSIDE\bin\make.exe: *** [Emulation-Debug\playwavorogg.o] Error -1073741819

1) Yes it is the VS1000GaplessNand from your website, HERE'S THE LINK FOR IT http://www.vlsi.fi/en/support/software/ ... tions.html.

2) I have tried 3 different computer but no luck. :( :(

Regards
Sourabh Bansal
by Sourabh1986
Mon 2018-06-04 23:55
Forum: VSIDE
Topic: Keep getting C:\Program Files\VSIDE\bin\make.exe: *** [Emulation-Debug\playwavorogg.o] Error -1073741819
Replies: 8
Views: 1380

Re: Keep getting C:\Program Files\VSIDE\bin\make.exe: *** [Emulation-Debug\playwavorogg.o] Error -1073741819

Hi,
Yes i do have couple of other software for compiling i.e. Atmel studio 7.0 , Quartus 2 13.1 and Altium 17.1.
But have not modified playwavorgg.c file at all.

-Sourabh bansal
by Sourabh1986
Wed 2018-05-30 1:55
Forum: VSIDE
Topic: Keep getting C:\Program Files\VSIDE\bin\make.exe: *** [Emulation-Debug\playwavorogg.o] Error -1073741819
Replies: 8
Views: 1380

Keep getting C:\Program Files\VSIDE\bin\make.exe: *** [Emulation-Debug\playwavorogg.o] Error -1073741819

Hi, I keep getting this error C:\Program Files\VSIDE\bin\make.exe: *** [Emulation-Debug\playwavorogg.o] Error -1073741819 on building solution,i did changed the path to C:\Vside but still the same error persist. Here's full description in log screen Build started. Project: libaudiomodule, configurat...