Search found 18 matches

by MikeG
Thu 2018-10-11 20:11
Forum: VS1010 Forum
Topic: Left, Right, and Gbuf and Mono output
Replies: 7
Views: 745

Re: Left, Right, and Gbuf and Mono output

Hi Panu, I only have one myself and the mech eng has one for his use so I don't have an extra one to send to you. Sorry. I got them from Piezo Source in California. Maybe they can send you one. The speaker itself doesn't really matter. Most Piezo speakers look like a 1uF or 1.5uF cap to the amplifie...
by MikeG
Tue 2018-10-09 15:32
Forum: VS1010 Forum
Topic: Left, Right, and Gbuf and Mono output
Replies: 7
Views: 745

Re: Left, Right, and Gbuf and Mono output

Hi Panu,

Here is a link for the speaker datasheet: http://122.55.220.155/piezo/files/KSN11 ... asheet.pdf

And here is a link for the piezo amp: https://www.maximintegrated.com/en/ds/MAX9788.pdf

Thank you for your assistance and promptly answering all my questions.

Mike
by MikeG
Mon 2018-10-08 16:24
Forum: VS1010 Forum
Topic: Left, Right, and Gbuf and Mono output
Replies: 7
Views: 745

Re: Left, Right, and Gbuf and Mono output

Hi Panu, The system that we have has only one piezo speaker with a differential input mono amplifier, so I was wondering the best way to get mono output from the VS1010? Can the outputs be configured through software as differential like the VS1000? Or do I have to do this through hardware and groun...
by MikeG
Thu 2018-10-04 21:31
Forum: VS1010 Forum
Topic: Left, Right, and Gbuf and Mono output
Replies: 7
Views: 745

Left, Right, and Gbuf and Mono output

Hi, I was wondering if the VS1010 may be set up with Mono output similar to how the VS1000 is set up? This was in another thread: "For mono output, one option is to turn on the differential output on on the VS1000, by saying somewhere in your application: audioPtr.rightVol = -audioPtr.leftVol; /* Ac...
by MikeG
Tue 2018-10-02 14:49
Forum: VS1010 Forum
Topic: VS1010D Virtual Memory, AAC, WMA and OGG Decoders
Replies: 24
Views: 1983

Re: VS1010D Virtual Memory, AAC, WMA and OGG Decoders

Hi Panu, I've run both boards now. They both have the same behavior. It appears that the reason I was not hearing any sound is that the Line out connection has some type of an issue. Yesterday, I was using a Piezo speaker eval board and speaker attached to the line out connector. It's been working f...
by MikeG
Mon 2018-10-01 19:08
Forum: VS1010 Forum
Topic: VS1010D Virtual Memory, AAC, WMA and OGG Decoders
Replies: 24
Views: 1983

Re: VS1010D Virtual Memory, AAC, WMA and OGG Decoders

Hi Panu,

Yes, I have 2 boards with VS1010D.

Mike
by MikeG
Mon 2018-10-01 18:12
Forum: VS1010 Forum
Topic: VS1010D Virtual Memory, AAC, WMA and OGG Decoders
Replies: 24
Views: 1983

Re: VS1010D Virtual Memory, AAC, WMA and OGG Decoders

Hi Panu, Yes, I follow your procedure exactly. The UART terminal shows that all 3 songs are being played and it ends with an "ok" but I am getting no sound. I do get sound in step 2 of your procedure, when I first start up the board it plays the mp3 so I know that the system will play sounds. I'm go...
by MikeG
Fri 2018-09-28 20:37
Forum: VS1010 Forum
Topic: VS1010D Virtual Memory, AAC, WMA and OGG Decoders
Replies: 24
Views: 1983

Re: VS1010D Virtual Memory, AAC, WMA and OGG Decoders

Hi Panu, So, I downloaded the new code and installed it on the SD card per your instructions. Everything seems ok, My terminal screen matches the images that you posted. Using the boot.x s:boot.x command, the terminal shows that each file is playing but I get no sound. So, in virtual mode I get no s...
by MikeG
Fri 2018-09-21 19:36
Forum: VS1010 Forum
Topic: VS1010B Developer Board Quick Start
Replies: 5
Views: 1961

Re: VS1010B Developer Board Quick Start

Great!

Thanks Panu, I powered the board up last night attached to the UART. Now to see what I need to do next.

Thanks,
Mike
by MikeG
Fri 2018-09-21 0:27
Forum: VS1010 Forum
Topic: VS1010B Developer Board Quick Start
Replies: 5
Views: 1961

Re: VS1010B Developer Board Quick Start

Hi Panu/Kalle,

Sort of by accident, I have a VS1010D developer board. When I filled out the PO with your distributor I guess that I put VS1010D since that looks to be the latest version of the chip. Is there anything I need to know about version D of the chip/devleper board?

Thanks,

Mike