Search found 15 matches

by rflores765
Tue 2019-08-27 4:42
Forum: VS1010 Forum
Topic: VS1010 and eMMC
Replies: 13
Views: 1353

Re: VS1010 and eMMC

Hi Panu!

Thanks for the solutions! I was able to modify boot.dlx so pressing S1 sets the runlevel to 14. This works well and I can see an increased speed in file transfer.

Thanks again for the effort!
by rflores765
Fri 2019-08-23 5:08
Forum: VS1010 Forum
Topic: Linker Error
Replies: 6
Views: 881

Re: Linker Error

I was able to use the I2S pins as GPIOs. I used SETHANDLER(88,MyAudioInitedHandler); where MyAudioInitedHandler simply set the pins as GPIO and outputs. I see that it runs every time PlayerPlayFile is called.
by rflores765
Thu 2019-08-22 16:24
Forum: VS1010 Forum
Topic: Linker Error
Replies: 6
Views: 881

Re: Linker Error

Yes I do have the handbook. For the ROM source code, do I have access to the .c files? I can only seem to find the .h files. I'm not sure it would help me but it may help with understanding. The handbook mentions this line: stdaudioout->op->Ioctl(stdaudioout, IOCTL_RESTART, 0); to start the audio ou...
by rflores765
Thu 2019-08-22 2:53
Forum: VS1010 Forum
Topic: Linker Error
Replies: 6
Views: 881

Re: Linker Error

I created a new project with the VS101D Romspecific VSOS Hello World template. This does work! The reason I need this function is to free the I2S pins 29 and 34 - 36 to use them as GPIO. Even when I use the following code to these pins to GPIO mode, I still I2S operation. PERIP(GPIO2_MODE) &= ~(GPIO...
by rflores765
Wed 2019-08-21 7:30
Forum: VS1010 Forum
Topic: VS1010 and eMMC
Replies: 13
Views: 1353

Re: VS1010 and eMMC

Yes runlevel 14 would be the better option. I'll give it a shot with a new board!
by rflores765
Wed 2019-08-21 7:28
Forum: VS1010 Forum
Topic: Linker Error
Replies: 6
Views: 881

Linker Error

I'm having some trouble with what seems to be the linker. I get this error when trying to use SetJmpiHookFunction: ?_VoidVoid? ?_SetJmpiHookFunction? ERROR: "_VoidVoid" is needed but not found anywhere. ERROR: "_SetJmpiHookFunction" is needed but not found anywhere. Any idea what I did wrong in the ...
by rflores765
Tue 2019-08-20 5:58
Forum: VS1010 Forum
Topic: VS1010 and eMMC
Replies: 13
Views: 1353

Re: VS1010 and eMMC

Hi Panu! Thanks for all the effort! It is very much appreciated!! I followed the instructions for the UART method and I got it to work!! I moved some MP3 files from the dev board and the default player plays them great! To answer some questions: It may be due to the runlevel (2) or due to something ...
by rflores765
Wed 2019-08-14 14:47
Forum: VS1010 Forum
Topic: VS1010 and eMMC
Replies: 13
Views: 1353

Re: VS1010 and eMMC

Hi Panu!

Would it be helpful or possible for me to send one of the boards to VLSI for testing the communication between the eMMC and the VS1010?

Thanks!
Rodrigo
by rflores765
Mon 2019-08-12 21:14
Forum: VS1010 Forum
Topic: VS1010 and eMMC
Replies: 13
Views: 1353

Re: VS1010 and eMMC

Hi Panu! Voltages are here: eMMC is powered by a regulated 3.3V VS1010 is powered with a max voltage of 4.2V CMD and DAT0 are pulled up to regulated 3.3V SDCLK is powered by IOVDD which is set to 3.3V but measured at 3.17V All other VS1010 are default voltages. Toshiba asked to confirm that CMD1 is ...
by rflores765
Mon 2019-08-12 1:23
Forum: VS1010 Forum
Topic: VS1010 and eMMC
Replies: 13
Views: 1353

Re: VS1010 and eMMC

So I have done some more testing and investigating. There is an error in the schematic where CMD and CLK are swapped. I am able to rework the board and correct the nets and also keep the pull-up on the CMD line. I have also swapped the 12.288 MHZ crystal with a 5 MHZ crystal. I am now seeing that th...