Search found 4 matches

by tuyenpham
Thu 2019-09-26 8:20
Forum: Slave Decoder Applications
Topic: VS1053 record OOG silent
Replies: 7
Views: 354

Re: VS1053 record OOG silent

Hi Pasi,
That weird, MICN and MICP not shorted at all. It seem hw is ok. I also isolate jack line-in but the issue still remain.

regards
by tuyenpham
Tue 2019-09-24 10:41
Forum: Slave Decoder Applications
Topic: VS1053 record OOG silent
Replies: 7
Views: 354

Re: VS1053 record OOG silent

Hi Pasi,
I don't know why must enable bit SM_LINE1 while i'm using microphone recording input???
VS1003_WriteReg(SPI_MODE, SM_SDINEW | SM_ADPCM); ---> Not working
VS1003_WriteReg(SPI_MODE, SM_SDINEW | SM_ADPCM | SM_LINE1); --> Working
The EVB kit have something wrong???
regards,
Tuyen
by tuyenpham
Wed 2019-09-18 3:59
Forum: Slave Decoder Applications
Topic: VS1053 record OOG silent
Replies: 7
Views: 354

Re: VS1053 record OOG silent

Thanks Pasi, I only wold like debug all register setup. About SPI_WRAMADDR and SPI_WRAM read/write value same. But SPI_AIADDR then is not same, I wrote 0x34 to this register but get 0x00 when read. Is it normal? BTW, I had some question. how to check whether we can load plugin is ok? Plugin file in ...
by tuyenpham
Tue 2019-09-17 7:02
Forum: Slave Decoder Applications
Topic: VS1053 record OOG silent
Replies: 7
Views: 354

VS1053 record OOG silent

Dear all, I'm using vs1053 evm board. I can play file audio well. But when i record oog file then i can open by Window Media but it's only heard "buzz buzz". This is my setup. please give me a recommence The kit https://www.flipkart.com/kitsguru-vs1053-mp3-module-development-board-w-on-board-recordi...