Search found 49 matches

by chendong3160
Tue 2019-05-28 17:02
Forum: Slave Decoder Applications
Topic: vs1003 max speed
Replies: 3
Views: 372

Re: vs1003 max speed

vs1003 clock is correct. I read it after I set the clock register.the value is 0xe000. but vs1003 is not work. But this code is available on 1063.
by chendong3160
Tue 2019-05-28 12:22
Forum: Slave Decoder Applications
Topic: vs1003 max speed
Replies: 3
Views: 372

vs1003 max speed

HI.
I set vs1003 clock reg is 0xe000, the max write spi speed is 4.5*12.288/4=11m, but when mcu set spi 11m, vs1003 is not work. but 1063 is ok.
why? thanks!
by chendong3160
Tue 2018-01-30 10:10
Forum: Slave Decoder Applications
Topic: 1063 5-channel equalizer
Replies: 1
Views: 607

1063 5-channel equalizer

Hi.
I found when I config eq param when no audio data , the eq is not work and the speak have noise. As long as there is audio data, the EQ setting will work.Do you have an example of EQ settings?
Thanks!
by chendong3160
Mon 2017-09-11 4:44
Forum: Slave Decoder Applications
Topic: vs1063 admix noise
Replies: 4
Views: 980

Re: vs1063 admix noise

But I tested this MICP, It has 1.8V DC voltage all the time,
by chendong3160
Tue 2017-09-05 2:56
Forum: Slave Decoder Applications
Topic: vs1063 admix noise
Replies: 4
Views: 980

Re: vs1063 admix noise

yes, vs1063_write_reg(index,SCI_MODE,SM_DEFAULT | SM_LAYER12| SM_LINE1); // vs1063_write_reg(index,SCI_WRAMADDR, ADMIXERGAIN_ADDR); vs1063_write_reg(index, SCI_WRAM,0xfffa); // adMixerConfig = (ADMIXER_RATE48| ADMIXER_MODESTEREO) << 4; vs1063_write_reg(index,SCI_WRAMADDR,ADMIXERCONFIG_ADDR); vs1063_...
by chendong3160
Mon 2017-09-04 10:38
Forum: Slave Decoder Applications
Topic: vs1063 admix noise
Replies: 4
Views: 980

vs1063 admix noise

Hello.
I found vs1063 will make a "pu pu " noise when switch to admix mode, but clsoe the admix mode is no noise. why?
Thanks!
by chendong3160
Thu 2017-02-09 5:07
Forum: Slave Decoder Applications
Topic: vs1063 codec mode
Replies: 10
Views: 2042

Re: vs1063 codec mode

Hello.
I test when chip work on codec mode , the sdi recv data although set scs and xdcs high level. Have you tested this?
by chendong3160
Wed 2017-02-08 13:48
Forum: Slave Decoder Applications
Topic: vs1063 codec mode
Replies: 10
Views: 2042

Re: vs1063 codec mode

I don't think it's too slow to send data,because I don't send data to chip when codec mode, It's ni noise. the noise happen only when the other chip
work on encode mode. I think the codec chip recv the encode chip data when the encode chip oprtate register.
by chendong3160
Wed 2017-02-08 10:14
Forum: Slave Decoder Applications
Topic: vs1063 codec mode
Replies: 10
Views: 2042

Re: vs1063 codec mode

Hello.
I found the problem , the noise is happen when encode chip read data from register SCI_HDAT0.
by chendong3160
Mon 2017-02-06 8:53
Forum: Slave Decoder Applications
Topic: vs1063 codec mode
Replies: 10
Views: 2042

Re: vs1063 codec mode

Hello,
I set sci_mode register is 0x0800, But still not.